Πρωτοποριακές δράσεις στο Summer Camp

To Golden Tennis Club στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σεβασμό στους αθλητές του προχωρά σε μία ακόμη καινοτόμα δράση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Summer Camp και σε συνέχεια της συνεργασίας με την εταιρεία HUMAN PERFORMANCE Sports Lab, θα αφιερώσει μια ημέρα σε εξειδικευμένη προπόνηση των αθλητών με παράλληλη, διενέργεια πελματογραφήματος.

Ειδικότερα, η προπόνηση θα γίνει με Lighting System με σκοπό την βελτίωση των αντανακλαστικών, της ευκινησίας και άλλων παραγόντων των αθλητών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπόνησης μέσω του συστήματος Flash Reflex Training της BLAZEPOD.

Ο πελματογράφος στον οποίο θα υποβληθούν οι αθλητές καταγράφει την κατανομή και το μέσο όρο της μηχανικής πίεσης των κάτω άκρων, τις γωνίες, τις αποστάσεις, την επιφάνεια στήριξης και τη σταθερότητα του ατόμου σε ορθοστατική θέση. Κατά τη δυναμική εξέταση, καταγράφει τα στάδια βηματισμού, τη μέγιστη πίεση, το χρόνο επαφής και κάθετης συνιστώσας του σωματικού βάρους. Σκοπός είναι η ψηφιακή αποτύπωση της μορφολογίας του πέλματος κάθε αθλητή από την οποία εξάγονται σημαντικά ιατρικά συμπεράσματα.

Το GOLDEN TENNIS GLUB με γνώμονα πάντα την σωματική και αγωνιστική εξέλιξη και πρόοδο των αθλητών του, επιδιώκει να βελτιώνει τις υπηρεσίες του στοχεύοντας σε δυναμικές δράσεις.