O Παναγιώτης Φαφούτης ο μεγάλος νικητής!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το Open Tennis Cup «Over 40» το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Golden Tennis Club. Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Φαφούτης, ο οποίος «κυριάρχησε» κερδίζοντας στον τελικό τον Γιώργο Αποστολόπουλο με 6-4 και 6-2.

Τόσο οι αθλητές που έφθασαν στον τελικό και στο consolation, όσο και οι θεατές δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα που αντάμειψε όλους όσοι βρέθηκαν στο Golden Tennis Club την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Η ημέρα, αλλά και η νύχτα, αφού οι αγώνες ξεκίνησαν το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις. Εκτός από το αγωνιστικό θέαμα που προσέφεραν τα ζευγάρια του τελικού, Παναγιώτης Φαφούτης και Γιώργος Αποστολόπουλος και των consolation, Ρέζος και Παπαπαναγιώτου, η κερκίδα έδωσε τον δικό της παλμό στη διοργάνωση.

Πλούσια δώρα και φυσικά η απονομή των επάθλων «επισφράγισε» τη φετινή διοργάνωση του Open Tennis Cup «Over 40», το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό για τους αθλητές και τους λάτρεις του τένις στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Εκτός από τον μεγάλο νικητή, Παναγιώτη Φαφούτη, να σημειωθεί, πως στα consolation υπήρξε το σχετικό σασπένς και τελικά, πρώτος αναδείχτηκε ο κ. Ρέζος με τη βαθμολογία να διαμορφώνεται, 6-4, 2-6 και 10-6.