Αναβάθμιση των γηπέδων με τοποθέτηση μαρμάρινων γραμμών

Πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά ο «Χρυσός Όμιλος» Τέννις, ο οποίος αναβαθμίζει τα γήπεδά του αντικαθιστώντας τις γραμμές pvcμε μάρμαρο.

Η διοίκηση του Golden Tennis Club, το οποίο ήταν το πρώτο στην Πελοπόννησο  που λειτούργησε στην Ελλάδα χωμάτινα γήπεδα πριν από περίπου δέκα χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα επένδυση όχι μόνο αισθητικής, αλλά και λειτουργικής βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας, έχοντας πρωταρχικό της μέλημα τη συνεχή αναβάθμιση των αθλητικών της εγκαταστάσεων.

Οι μαρμάρινες γραμμές που τοποθετήθηκαν στα γήπεδα έχουν κάνει εδώ και λίγα χρόνια την εμφάνισή τους σε γήπεδα στην Ιταλία και την Ισπανία, ενώ για πρώτη φορά τοποθετούνται στην Ελλάδα. «Τα γήπεδά μας είναι κατασκευασμένα από υλικά και εξοπλισμό υψηλών standards και εναρμονίζεται με όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που εγγυώνται ένα ποιοτικό και ασφαλές παιχνίδι για επαγγελματίες αθλητές αλλά και παίκτες όλων των επιπέδων.

Ήμασταν ο πρώτος Όμιλος στην Ελλάδα που πριν από δέκα χρόνια δημιουργήσαμε γήπεδα χωμάτινης επιφάνειας, γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες συντήρησης, καθώς θέλαμε να προσφέρουμε άνετο και τεχνικό παιχνίδι, που μέχρι τότε βλέπαμε κυρίως σε διεθνή τουρνουά.

Σήμερα, κάνουμε ένα ακόμη βήμα, αντικαθιστώντας τις γραμμές pvc με μάρμαρο, πετυχαίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα και προσφέροντας μία ακόμη μοναδική ευκαιρία σε όλους τους αθλούμενους. Η συνεχής αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων είναι βασικό μας μέλημα», ανέφερε ο head coach, Κώστας Σπανός.