Τουρνουά Doubles Golden Trophy - Δείτε τις φωτογραφίες (Part 1)

Ένας ατελείωτος Μαραθώνιος Tennis έλαβε τέλος!!!

 

Ξενύχτησαν όλοι οι φίλοι και παίκτες του Tennis στην Πάτρα αυτό το Σαββατόβραδο. Αιτία, το τουρνουά “Doubles Golden Trophy” που οργάνωσε στις άρτιες εγκαταστάσεις του, το Golden Tennis Club, στο Ρίον.

 

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ένα εσωτερικό τουρνουά, με αγωνιστική ένταση, ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις.

 

Για τους πάρα πολλούς φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον γύρο κατάταξης –που τελείωσε γύρω στις 4 και μισή το πρωί- το club επεφύλασσε και δημιουργικό μπουφέ, που περιελάμβανε χειροποίητες πίτες, σαλάτα, φιλέτο λαβράκι ψητό και μοναδικής έμπνευσης ψαρόσουπα.

 

Το όλο εορταστικό κλίμα συμπλήρωσε και η παρουσία της “Patras Auto – Αφοι Αθανασάτου”, που παρουσίασε στις εγκαταστάσεις του Club τα νέα μοντέλα της ΜΙΝΙ. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα νέα μοντέλα και να πληροφορηθεί τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικά σύγχρονης τεχνολογίας.

 

Την Κυριακή διεξήχθησαν οι ημιτελικοί αγώνες και ο τελικός.

 

Νικητές του Τουρνουά ήταν το ζευγάρι Ακριβή Καρρά - Γιώργος Κρίθης, στην 2η θέση κατετάγη Χριστίνα Κουτσοσπύρου – Τάσος Ανδριόπουλος, ενώ την 3η θέση κατέλαβαν τα ζευγάρια Γαλάτεια Μπουρίτσα – Γιώργος Καραπάνος και Αλίκη Παπαμικρού – Χρήστος Αργυρόπουλος.

 

Στους συμμετέχοντες κληρώθηκαν πλούσια δώρα όπως ταξιδιωτικός εξοπλισμός ΜΙΝΙ, μπουφάν μηχανής BMW, αξεσουάρ καφέ από το κατάστημα «ΕΚΦΡΑΣΗ», μπλουζάκια BMW από το κατάστημα Ανδριόπουλος, ενώ τα ξεχωριστά αναμνηστικά μπλουζάκια του τουρνουά χορήγησε ο γιατρός, Γενικός Χειρουργός, Στράτης Χρήστος φίλος και παίκτης του Club.

 

Ο προπονητής και ιδιοκτήτης του Golden Tennis Club, Κωνσταντίνος Σπανός, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για τη διοργάνωση του τουρνουά, τους αθλητές και τους φιλάθλους και μας υποσχέθηκε νέες ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Περιμένουμε…